Contact opnemen? Wij zijn bereikbaar!

Wij doen natuurlijk ons uiterste best voor jou als klant. Daarom kun je gemakkelijk contact opnemen. Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via ons contactformulier of middels de volgende gegevens.

Locatie

Nieuwstraat 8
4264RE, Veen

Wij hebben ervoor gekozen liever per e-mail bereikbaar te zijn. Hierdoor kunnen wij ons beter te richten op het verwerken van bestellingen. Waardoor jouw pakketje sneller bezorgt is. Alle communicatie gaat hoofdzakelijk via het contactformulier.

 

Benieuwd wat klanten over ons denken? 

Bekijk alle reviews op de website van Feedback Company

  [recaptcha]

  Meer weten over ons?

  Wij zijn 50CC scooterparts. Voor al uw bromfiets, snorscooter en /of scooter onderdelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alles leveren! Wij zijn de specialist in de Chinese 4T scooters en de Piaggio Vespa scooter.

  De snelle levering staat bij ons hoog in het vaandel en is wat ons 50CC scooterparts onderscheidt van de rest van de webwinkels in onze branche. Voor de Piaggio, Vespa en Chinese retro scooters leveren wij alles voor 90% direct uitvoorraad. Maar mocht u een ander merk of model hebben is dat geen enkel probleem. Als het onderdeel wat u zoekt op voorraad is bij een van onze vele leveranciers, hebben wij het vaak de volgende werkdag al in huis en onze bezorgdienst bezorgd ook op zaterdag!

   

  Afhalen kan ook!

  Mocht u iets af willen halen, kan dat natuurlijk ook, als u via onze website besteld en klikt op afhalen. U krijgt dan bericht dat het onderdeel klaar ligt en dit kan op afspraak worden afgehaald. Dit om teleurstelling te voorkomen en dat wij niet altijd aanwezig zijn.

   

  Mocht u besluiten, om een scooter aan te kopen bij ons, dan kunnen wij deze terplekke voorzien van een geldige verzekering, dus u rijd zonder zorgen en uiteraard (goed) verzekerd hier weg bij ons.

  Wij zijn een RDW erkend bedrijf, en kunnen het voertuig voor u te naam stellen, u hoeft dus niet meer naar het postkantoor.

  Eventueel bezorgen behoord ook tot de mogelijkheid.