Background

Retourneren

Retourneren / reclameren

U heeft 14 dagen bedenktijd / retour recht. Dus bent u niet tevreden? Stuur het product terug.

Hoe stuur ik iets terug?

U kunt de artikelen vanuit Nederland retour zenden, via een Post.NL agentschap. Terugsturen gebeurt op eigen rekening, wij accepteren geen onfrankeerde zendingen of zendingen waarvoor wij moeten betalen. Vraag altijd om een verzendbewijs, waarop een tracking nr staat genoteerd. Dit bewijs heeft u nodig om uw retour te kunnen traceren.

50ccScooterparts.nl garandeert dat voor alle geretourneerde artikelen uw het geld gecrediteerd krijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Indien het product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en, in originele verpakking, aan ons terug sturen.

Gemonteerde / gebruikte artikelen kunnen niet retour worden genomen

Indien een artikel is beschadigd en/of gebruiks-/montagesporen heeft, wordt een retour niet geaccepteerd en volgt er geen creditering van het (volledige) bedrag.

Zorg dat u het artikel goed verpakt voor de retourzending; 50ccScooterparts stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade.

Let op! Teruggestuurde artikelen dienen te worden voorzien van begeleidend briefje met de volgende gegevens: naam, ordernummer en reden van retourneren. Zonder deze gegevens kan je zending niet in behandeling worden genomen!

Stuur je zending naar:

50ccScooterparts
T.a.v. Retouren
Nieuwstraat 8
4264RE Veen
Nederland